Lindenhaeghe en VFN leiden samen op

Aan de basis van elke succesvolle adviseur of medewerker klantcontact, ligt een fundament van kennis en vaardigheden. Om te zorgen dat de VFN-leden over een goed en stevig fundament kunnen beschikken, hebben wij al jaren een partnership met opleider Lindenhaeghe. Hiervoor biedt de VFN haar leden diverse (maatwerk-)trainingen en (Wft-)opleidingen met korting aan. Er zijn trainingen voor (Wft-)adviseurs maar ook voor medewerkers die niet adviseren maar wel over een bepaalde basiskennis moeten beschikken.

Voor adviserende medewerkers
Lindenhaeghe is al jaren marktleider met hun Wft- en PE-opleidingen. Maar als het gaat om continue en duurzame ontwikkeling mogen verbredende opleidingen en vaardighedentrainingen natuurlijk niet ontbreken. De kennis hebben is één ding, de kennis kunnen overdagen is een tweede. Bij Lindenhaeghe kunnen leden terecht voor trainingen en opleidingen in meerdere disciplines, allen met VFN-korting.

Voor niet-adviserende medewerkers
De laatste aanscherping van de Wet op het financieel toezicht in 2014 heeft gevolgen gehad voor (nieuwe) niet-adviserende medewerkers. (Ook) Voor hen is het van groot belang dat zij deskundig zijn op hun vakgebied. Om deze reden hebben de VFN en drie maatwerktrainingen voor niet-adviserende medewerkers ontwikkeld.

Klantcontact in de autobranche
Samen met de Stichting Captive Finance Development hebben de VFN en Lindenhaeghe twee speciale opleidingen ontwikkeld voor medewerkers in de autobranche. Het gaat hier om medewerkers met een bemiddelende rol voor financieringen of verzekeringen, maar die hier niet over adviseren. De diploma’s voor deze zogeheten ‘automotive medewerkers’ worden bijgehouden in een speciaal hiervoor ingericht diplomaregister.

Heb je vragen over de opleidingen van Lindenhaeghe? Neem dan contact op het bureau van de VFN.

Heb je interesse in het aanbod? Stuur dan graag een e-mail naar accountmanagement@lindenhaeghe.nl voor het bespreken van de mogelijkheden.