Meld je aan voor de jaarlijkse Eurofinas & Leaseurope Conventies!

Zoals eerder vermeld staan ​​de inschrijvingen open voor het bijwonen van de Eurofinas & Leaseurope Jaarconventies, die op 6 en 7 oktober 2022 in Cascais, Portugal worden gehouden. U kunt zich online registreren door hier de website van de Jaarlijkse Conventie te bezoeken en het online registratieformulier in te vullen.

Afgevaardigden krijgen de kans om te kiezen uit een breed scala aan actuele onderwerpen die zijn samengebracht in anderhalve dag van interactieve en parallelle sessies waarbij bedrijfsleiders, branche-experts en regelgevers zijn betrokken, met voldoende tijd om te netwerken tijdens pauzes en speciale activiteiten, zoals de openluchtcocktail en dinerreceptie.

Het Leaseurope & Eurofinas-team is bezig met het samenstellen van een boeiende agenda die is toegespitst op de belangrijkste thema's van duurzame financiering, digitalisering, consumentenregulering en duurzame mobiliteit. Het voorlopige programma is nu beschikbaar op de congreswebsite.

In Hotel Cascais Miragem is een reeks kamers gereserveerd voor afgevaardigden tegen gunstige congrestarieven. We nodigen u uit om uw accommodatie zo vroeg mogelijk te boeken door onze website accommodatiepagina hier te bezoeken, aangezien Cascais in deze periode erg druk zal zijn en de kamers in het congreshotel beperkt zijn.