Vacature Junior Beleidsmedewerker

Ben jij een ambitieuze starter met een passie voor de financiële sector? En wil jij het verschil maken voor de grootste kredietverstrekkers in Nederland en direct een goed salaris krijgen met flexibele arbeidsvoorwaarden? Dan is dit jouw kans om te schitteren bij de VFN als: Junior Beleidsmedewerker!

Over ons:

De VFN is dé branchevereniging voor verstrekkers van consumptief krediet in Nederland. Of het nu gaat om een persoonlijke lening voor een nieuwe auto of een lening voor het verduurzamen van een woning, wij zijn er om te zorgen dat het op een verantwoorde manier gebeurt. Wij staan namelijk voor een gezonde leenmarkt die werkt voor kredietaanbieders én consumenten. Als junior beleidsmedewerker krijg je dus de kans om bij te dragen aan onze missie en jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Hier vind je meer informatie over de VFN.

Jouw rol:

Jij bent een belangrijke schakel bij het ondersteunen en uitvoeren van beleidskeuzes, vooral op het gebied van communicatie, public affairs en stakeholdermanagement. Je krijgt een rol bij het schrijven van diverse publicaties, beleidsstukken en nieuwsbrieven, en voor het voorbereiden van commissievergaderingen. Daarnaast zul je regelmatig contact hebben met onze leden en verschillende maatschappelijke organisaties en zit je ook geregeld aan tafel met vertegenwoordigers van ministeries, toezichthouders en kennisinstellingen. Ben jij deze veelzijdige ambitieuze starter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Sterke communicatie skills en organisatorisch talent
  • Je vindt financiële dienstverlening interessant
  • Enthousiast om te leren en jezelf te ontwikkelen in een professionele omgeving

Wat wij bieden:

  • Een goed salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een werkweek van vier dagen (36 uur) en de mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Werken in een jong team met ruimte voor groei en ontwikkeling
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband

Interesse?

Solliciteer vóór 8 april 2024 of neem voor meer informatie contact op met Earvin van Ginkel via 06 34 76 84 14. We ontvangen graag jouw CV en een korte motivatiebrief. Deze documenten kun je mailen naar het e-mailadres info@vfn.nl.